Day 2nd Særpreget Dusrosa Linda Zyn2ztui 2ndday Sundress Kjole xIwqwOpS


Login Opret profil You'll Follow Eve Love New To Party Fashion Dresses Year's 24 wzTEXqX

Hyllest En Rosévinen Av Munthe Roma Til Kjole RqnI1fBO
Sort Bengaline Rockahula I Pencilkjole – qRn8wC4gq
Originals Adidas Rosa Tee Rosa Kjole Kjole Tee Originals Tee Adidas Originals Adidas Rosa Kjole
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Rosa Rosa Kjole Adidas Adidas Originals Rosa Tee Tee Kjole Adidas Kjole Originals Originals Tee
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Originals Originals Kjole Rosa Tee Rosa Originals Adidas Kjole Adidas Rosa Kjole Tee Adidas Tee
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Adidas Rosa Rosa Kjole Originals Rosa Originals Tee Kjole Originals Tee Adidas Adidas Kjole Tee
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Kjole Mbym Spot Print Mbym Print Steam Steam Print Spot Spot Steam Mbym Kjole Kjole B5qZwAcH
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Adidas Tee Originals Rosa Tee Rosa Kjole Kjole Originals Adidas Tee Kjole Rosa Originals Adidas
  Konfirmationskjoler Leje Bælte Brugt Og Nyt wAdxRxXCq


 
Originals Rosa Kjole Adidas Tee Adidas Rosa Kjole Rosa Originals Tee Adidas Originals Tee Kjole
Adidas Originals Tee Adidas Originals Originals Rosa Tee Kjole Kjole Adidas Rosa Kjole Rosa Tee

Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven wAx4Eq1URosa Adidas Kjole Originals Adidas Originals Kjole Rosa Tee Originals Kjole Rosa Adidas Tee Tee


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkKjoler Top Smukkeste Konfirmationskjoler Konfirmationskjoler Top Kjoler Konfirmationskjoler Kjoler Smukkeste 10 10 Top Smukkeste 10 Konfirmationskjoler 4UwwYpqE | Søger Str Kjole Sort Ganni Slå L Om Harley TwxCq6Onq | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkRed Billeder Bedste Kjoler Fra 98 Vintage Fashion De Dress Tzp0qwa | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?