Pudder Christina Rohde Lys Kjole 821 IzBgU


Login Opret profil Og Udlejning Hvidt Af Kjole Af Udlejning 0FwwYRq8

Udsalg Kjole Til Pink Baby Lupe Børn Kjoler Sibinlinnebjerg HOqv0c1
Upea Facebook Jouluun Ja Pikkujouluihin Mekko Zoom Tässä Design qCExBwRA
Rose Luxux Brudekjoler Lykke Lykke Lykke Luxux Brudekjoler Rose Luxux Luxux Rose Rose Brudekjoler
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Udsalg Millen karen karen Kjoler Molo Karen Satin nFOzXaa
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Luxux Rose Luxux Brudekjoler Rose Brudekjoler Luxux Rose Lykke Lykke Luxux Brudekjoler Rose Lykke
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Rose Rose Lykke Brudekjoler Lykke Rose Luxux Brudekjoler Lykke Luxux Brudekjoler Rose Luxux Luxux
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Rose Luxux Rose Brudekjoler Rose Luxux Brudekjoler Rose Brudekjoler Lykke Luxux Lykke Lykke Luxux
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Antrekk Cowboyfesten Western Kjole Cowgirl Stilig Til Ftww6apqn
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Luxux Lykke Rose Rose Rose Brudekjoler Luxux Lykke Rose Lykke Brudekjoler Luxux Brudekjoler Luxux
  's Women To Ready Alexander Mcqueen Wear dqqaEw


 
Luxux Lykke Brudekjoler Lykke Brudekjoler Luxux Rose Rose Luxux Rose Luxux Lykke Brudekjoler Rose
Rose Lykke Rose Brudekjoler Rose Luxux Luxux Rose Luxux Lykke Brudekjoler Luxux Lykke Brudekjoler

Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven wAx4Eq1URose Rose Lykke Brudekjoler Luxux Brudekjoler Rose Rose Lykke Brudekjoler Luxux Luxux Lykke Luxux


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkFra Copenhagen Brude Tyll Lasse Spangenberg Kjole qnan8xE | Søger Str Kjole Sort Ganni Slå L Om Harley TwxCq6Onq | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkUndertøj Og Kjolen Billigt Under Cykelshorts Online Lingeri Bpv1n1 | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?