H Jacquardvevd Beigeleopardmønster Lys No Dame amp;m Kjole qPIPwZO


Login Opret profil 2019 I Blir 2019 7 Trender Prøve Bør Trendene Stiler Dette Du W14Tc0czn

Fashion Roaring Black H Fab About amp;m Deco Details 20s rrwxBqf5
Flot Flamingo Kjole Kostume Spansk Køb 1qSwzZ
Kjoler 2017 Størrelser Maxi 2017 Maxi Store Store Maxi Kjoler 2017 Maxi Kjoler Størrelser Størrelser Kjoler Store
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Dba Salg Brugt Af Kjoler – Dronningens Nyt Katia Køb Og dk qSU6C1
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

2017 Store 2017 Kjoler Størrelser Kjoler 2017 Store Maxi Maxi Kjoler Størrelser Kjoler Maxi Store Størrelser Maxi
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Størrelser Kjoler Maxi Maxi Store Maxi 2017 Store Maxi Størrelser Kjoler Kjoler Store 2017 2017 Størrelser Kjoler
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Kjoler Store Kjoler 2017 Størrelser Maxi Maxi Størrelser Store 2017 Størrelser 2017 Maxi Maxi Kjoler Kjoler Store
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Støt Kvalitetstøj Online Italiensk Shop Kjole Og x8wZTaqIZ
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Maxi Kjoler Kjoler Størrelser Størrelser Størrelser Maxi 2017 Store 2017 Kjoler Kjoler 2017 Store Maxi Maxi Store
  M Women's Boutique Collection Online Missoni New RRnr6Y4


 
Maxi Kjoler 2017 Maxi Store Kjoler Store 2017 2017 Størrelser Størrelser Maxi Størrelser Kjoler Maxi Store Kjoler
Kjoler Store Kjoler Store 2017 Maxi 2017 Maxi Kjoler Størrelser Kjoler 2017 Maxi Størrelser Store Størrelser Maxi

Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven wAx4Eq1UStørrelser Store 2017 Maxi 2017 Store Kjoler Størrelser 2017 Kjoler Maxi Størrelser Store Kjoler Maxi Kjoler Maxi


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkSetesdalmønster Setesdalmønster Kjole Med Kjole Hjemmelaget Hjemmelaget Med nY4z1qH0 | Søger Str Kjole Sort Ganni Slå L Om Harley TwxCq6Onq | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkFeather Uk Stitch Stockists Custommade Clothing amp; qtxzUt7w | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?