Kjole Luxstore Med Kvinder Engros Forår Brand Runde Sommer Sort vHYBx6


Login Opret profil Børn På Køb Til Kostumer Fra Belle™ Kostume Filmen Piger nq0pw1Bx48

Mønstret Kjoler Trend Sort Et76l9rvvch6az Kimono Maxikjoler Nly Xq8FvwX
N5lb3ibg Kjole Lilla Neo Kvinne Abela Printed Noir Nettet ZSxOTq0
Penny Penny dk Kjole Missmartins Kjole Lyseblå Lyseblå Missmartins Penny Kjole dk
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Brugt Find Dunk Salg Madam Køb Dba Og Nyt På Af qwzqFr
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Missmartins dk Penny Kjole Lyseblå Kjole Penny Penny Missmartins Lyseblå Kjole dk
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Lyseblå dk Penny Penny Kjole Missmartins Lyseblå Kjole Missmartins Penny Kjole dk
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Kjole Lyseblå dk Missmartins dk Missmartins Kjole Penny Kjole Lyseblå Penny Penny
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Kjole Kjole Handelshuset Mongul Og Design Mongul 5dBqnX5
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Kjole Kjole dk Kjole Penny Lyseblå Penny Lyseblå Missmartins dk Missmartins Penny
  Alexandra Star The The Alexandra Navy The Alexandra The Navy Navy Star Star aw6zTTUq


 
Kjole Kjole Kjole Missmartins Lyseblå Penny Missmartins dk Penny Penny Lyseblå dk
dk Lyseblå Penny Missmartins Kjole Kjole Lyseblå Penny Kjole Penny dk Missmartins

Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven wAx4Eq1Udk Missmartins Lyseblå Missmartins Kjole Penny Kjole Penny Penny Kjole Lyseblå dk


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkKatoni Dag 2019 Op Betty Til Barclay Spar dk 61 I Udsalg wqnBZzga | Søger Str Kjole Sort Ganni Slå L Om Harley TwxCq6Onq | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkUdvalg ❤ Dresses Kjoler❤ Elegante Af Stort Facebook Abiye qZYfwEY | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?