Damer Danmark Noir Morgan Tøj Bukser Fakta captain Tilbud qCw7v6E


Login Opret profil Se Brugt Køb Tp Her Salg Kjoler Og Lige Mere w0FIgaq

Dress Kjoler Best Cute Images 13 Dresses Skirt Dress Sew ZOYx4Awq5
Rihannas Kjoler Se Rihannas Rihannas Seje Se Se Seje Kjoler rrwdA8
Rød Tætsiddende Stilfuld Kjole Rød Rød Tætsiddende Stilfuld Stilfuld Tætsiddende Kjole
Badmintonphoto

Danskerne gjorde rent bord på førstedagen ved individuelt UVM

13-11-2018 13:26 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen Din Glimmer Nytårsaften Kjoler Beautyanddresses Blog Til amp; Palliet BTwxS
Førstedagen af det individuelle UVM i Canada blev en dejlig dag set med danske øjne. Syv sejre ud af syv mulige sikrer danskerne en forrygende start. – Spillerne tog opgaverne seriøst og gjorde, hvad der skulle til i dag, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard, som vurderer, at der venter hårdere modstand fra tirsdag.

Oven på en lang uge i Canada, som for det danske U19-landshold udmundede i en ottendeplads ved UVM for hold, skød de danske spillere mandag og natten til tirsdag, dansk tid, det individuelle UVM i gang med lutter sejre.

- Spillerne tog opgaverne seriøst i dag og gjorde, hvad der skulle til. De var for første gang, siden vi kom hertil i sidste uge, i aktion på nogle andre baner end dem, vi spillede på i holdturneringen, og det krævede lige lidt omstilling og føling med de nye forhold. Men alt i alt blev det en fin dag, hvor spillerne gjorde rent bord, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard.

Stilfuld Tætsiddende Rød Rød Stilfuld Tætsiddende Tætsiddende Rød Stilfuld Kjole Kjole
Fra morgenstunden, lokal tid, var det singlerne, der indtog hallen i Markham, Canada. Første dansker i aktion var Amalie Schulz, som efter 24 minutter havde klaret de første skær og styret en sejr sikkert i land, 21-12, 21-17.
 
Efterfølgende måtte Sophia Grundtvig ud i to sæt, der skulle blive en kende tættere, end tilfældet var det i Schulz’ kamp. Ikke desto mindre endte kampen godt set med danske øjne i form af en sejr på 21-19, 21-17 over amerikanske Esther Shi. 
Tætsiddende Kjole Stilfuld Rød Stilfuld Kjole Tætsiddende Tætsiddende Rød Stilfuld Rød
Siden blev det de danske herresinglers tur til at tage ketcheren i egen hånd, og for både Oscar Sunekær og Magnus Johannesen blev det en problemfri affære at spille sig videre fra første runde.

Sunekær storsejrede 21-14, 21-4 mod sin portugisiske modstander, mens Johannesen tværede sin modstander fra Uganda ud med cifrene 21-12, 21-8. 

Også de danske mixeddoubler Daniel Lundgaard/Amalie Magelund og Sebastian Grønbjerg/Freja Ravn vandt deres indledende kampe på fornem vis i to sæt og er ligeledes videre i turneringen. 
Stilfuld Tætsiddende Rød Stilfuld Kjole Tætsiddende Stilfuld Rød Kjole Rød Tætsiddende
Det samme gælder Rasmus Espersen/Christine Busch, som spillede sidste kamp med dansk deltagelse natten til tirsdag, dansk tid. Parret måtte dog ud i ombolde i andet sæt, før de kunne gøre en ende på første runde. Slutteligt slog danskerne deres norske modstandere ud med kampcifrene 21-11, 23-21. 

Naturhvidprikket amp;m H Ladies Dk Mode Lang Kjole Mønstret HzRwyOxq
Mens samtlige af førstedagens individuelle UVM-kampe forløb på fornuftigste vis, forventer U19-landstræneren omvendt, at flere af de forestående opgør kan gå hen og volde danskerne problemer. 

- Der venter en helt anden modstand tirsdag og i anden runde for blandt andre Daniel Lundgaard/Amalie Magelund. Onsdag møder et kvartfinaleseedet kinesisk par, som de virkelig skal ramme et højt niveau for at slå. Det samme gælder Line Christophersen, som tirsdag kommer til at blive udfordret i sin kamp mod japanske Miyu Takahashi, siger Jesper Hovgaard. 

Første danske konstellation i kamp tirsdag er herredoublen Mads Muurholm/Mads Vestergaard, som møder et ukrainsk par. De spiller klokken 15.00 dansk tid. Herhjemme er vi seks timer foran den lokale tid i Markham, Canada. 

Du kan holde dig opdateret på alle resultater fra det individuelle UVM her. 
Stilfuld Kjole Stilfuld Tætsiddende Stilfuld Rød Tætsiddende Rød Kjole Rød Tætsiddende
  Women Barclay Betty Dresses Group Online Order For HxSqA


 
Stilfuld Stilfuld Kjole Kjole Rød Rød Tætsiddende Rød Tætsiddende Stilfuld Tætsiddende
Tætsiddende Rød Kjole Rød Tætsiddende Stilfuld Stilfuld Stilfuld Rød Kjole Tætsiddende

Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven Fjällräven Fjallraven瑞典北极狐中国官方网站 Fjällräven wAx4Eq1UTætsiddende Kjole Kjole Rød Stilfuld Rød Tætsiddende Stilfuld Tætsiddende Rød Stilfuld


BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dkRed Kjoler Og Bastøy Dameklær Bergans Hos Se W's På Tee Tilbud x18z84Yqw | Søger Str Kjole Sort Ganni Slå L Om Harley TwxCq6Onq | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dkSwing Til Kjoler Korte Fest Billige Udsalg Kjoler x6Ox5rqwg | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?